Pismo zadovoljnog pacijenta

IMG_0877

Pismo zadovoljnog pacijenta

Dragi moji prijatelji,

Nakon što sam doživio malu nezgodu koja mi je u trenu poremetila životne navike, mislio sam da više nikad neće biti isto…i da ću proći dug i naporan put da opet pokušam barem malo biti stari ja.
Vi ste dokazali da taj put ne mora biti dug ni naporan, i da sam napravio najbolju odluku kada sam povjerenje dao upravo vama kao timu.

Zahvalan sam doc. dr. sc. Mladenu Miškulinu, prim. dr. med. u kojeg imam potpuno povjerenje od prvog dana, na stručnosti koju je pokazao, i tokom svakog pregleda i tokom operacije, i kojeg ću toplo  preporučiti i dalje.

Okupili ste divan i stručan tim ljudi u Eteli i Aksisu, kojima isto tako želim uputiti svoju zahvalnost:

Tim Aksis koji me toplo dočekao na dan operacije, brinuli se o meni, uvijek su bili tu za mene, nasmijani i srdačni… Hvala vam!!!

Najveću zahvalu upućujem timu Etela koji su me na kraju i “postavili na noge” 🙂 Svoj posao odrađju vrlo profesionalno, ali oni su još vise od toga.. Pristupačna i pozitivna ekipa koja mi je 20 dana terapije, koja je trebala biti duga i naporna, pretvorila u opuštajuću i ugodnu, gdje sam se osjećao kao doma… I nakon 20 dana ne smatram vas svojim terapeutima, nego dragim prijateljima. Veliko vam hvala!!!

Nadam se da neću uskoro trebati vaše usluge 😉 , ali ako će i biti potrebno vi ste moj prvi izbor.

Vaš (skoro pa bivši) pacijent.

Krunoslav Ivšić

IMG_0877