O nama

Etela medical center zdravstvena je ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobit ćete najbolje iz svijeta ortopedije, fizikalne terapije i rehabilitacije.


Mi liječimo!

Imamo desetogodišnje iskustvo u postoperativnoj rehabilitaciji pacijenata i fizikalnoj terapiji te liječenju kroničnih problema lokomotornog sustava. U ortopedskim se operacijama koristimo najsuvremenijim tehnikama i minimalno invazivnim metodama koje uz gotovo nevidljive ožiljke omogućuju brz oporavak i vraćanje svakodnevnim aktivnostima.

Operacije provodi doc.dr.sc. Mladen Miškulin prim.dr.med. koji je specijalizirao ortopediju i traumatologiju na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bolonji.

Kombiniramo najbolje ortopedske metode s najučinkovitijim programima rehabilitacije. Prilagođavamo prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju svakom našem pacijentu.

Osim stručne pomoći, našim pacijentima pružamo čvrst i siguran oslonac do potpunog oporavka. To je ono po čemu nas pacijenti prepoznaju i razlikuju od drugih. Dolaze nam na temelju preporuke zadovoljnih članova obitelji ili prijatelja koji su se osjećali sigurno „u rukama“ našeg tima.

Želite li i vi čvrst oslonac za vrijeme operacije te tijekom oporavka, obratite nam se s punim povjerenjem.